Львівський драматичний театр імені Лесі Українки Львів


Львівський драматичний театр імені Лесі Українки, Львів


Подія Виставка сценографії в дитячому центрі сучасного мистецтва АГОВ



  • +38 (032) 233 31 88
  • Львів, вул. Городоцька, 36

Виставка сценографії в дитячому центрі сучасного мистецтва АГОВ
нд 18 вер 2016 14:00



Виставка сценографії в дитячому центрі сучасного мистецтва АГОВ


 
ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ СЦЕНОГРАФІЇ І ДИТЯЧОГО ЦЕНТРУ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА «АГОВ»!

В неділю, 18 вересня, запрошуємо усіх львів’ян та гостей міста одразу на дві події:

відкриття виставки сценографії київських театральних художників

Богдана та Олени Поліщуків

і відкриття Дитячого центру сучасного мистецтва «АГОВ»!

О 14:00 в Дитячому центрі сучасного мистецтва «АГОВ» (м. Львів, вул. Городоцька, 36) відбудеться відкриття виставки сценографії київських театральних художників Богдана та Олени Поліщуків, на якій будуть представлені макети, ескізи костюмів та сценографії до вистав різних театрів України. Серед них: «Лісова пісня» та «Благодарний Еродій» (Львівський академічний театр імені Леся Курбаса), «Райське діло» та «Носороги» (Національний академічний драматичний театр ім. І. Франка), «Зерносховище» (Перший академічний український театр для дітей та юнацтва).

Для усіх, хто мав можливість познайомитися з творчістю цих художників, ця виставка стане нагодою побачитися і поспілкуватися знову. А для тих, хто ще не бачив робіт Богдана та Олени, – це стане неймовірним досвідом та цікавим відкриттям, ми переконані! Виставка у Львові триватиме з 18 вересня по 23 жовтня.

З виставки сценографії розпочинає свою роботу Дитячий центр сучасного мистецтва «Агов» під керівництвом Олега Онещака. Це – осередок сучасного мистецтва для Вас і Ваших дітей. Чому сучасного мистецтва? Тому що сучасний світ (і не лише світ мистецтва) показує нам, що обмежень і стандартів не існує; є безмежний прекрасний світ індивідуальностей, які можуть ділитися один з одним внутрішньою красою, і, найголовніше, радіти! Нашим завданням є допомогти особистості розквітнути і навчити любити, розуміти, захоплюватися красою, брати участь у її творінні. Ми прагнемо разом з Вами закладати фундамент нового сучасного мистецтва України і будувати свідоме культурне суспільство.

На Вас чекають не гуртки, а майстерки:

​ Музична етно-майстерка

​ Контактна імпровізація

​ Театральна майстерка

​ Мультимедійна майстерка

​ Кіноклуб

 Студія звукозапису

Окрім майстерок, будуть проводитися майстер-класи і лекції, які стосуються сучасного мистецтва і виховання дітей в культурному просторі, презентації дитячих книг, зустрічі з митцями, знайомство з мистецтвом Львова і світу, а також галерея – виставковий зал українських художників-ілюстраторів!

Приходьте на відкриття і дізнайтеся більше про діяльність нашого центру!

Будемо раді зустрічі з Вами!

Команда ДЦСМ «АГОВ»

Час: 14:00, неділя, 18 вересня

Місце: ДЦСМ «АГОВ» вул. Городоцька, 36

Контакти:

тел. 096 945 40 46, 097 827 87 74

agov.info@gmail.com

Контакти




Харчування

Контакти